Menu +

Yvonne

Eindelijk is het zover! Ik heb mijn droom in vervulling kunnen laten gaan, namelijk mijn eigen Pedicure praktijk onder de naam Voetsalon Yvonne.

 

Opleiding en werkervaring

Vanaf het eerste moment was het voor mij duidelijk dat mijn interesse lag in het verlenen van (medische) zorg voor mensen. Tijdens mijn opleiding heb ik ervoor gekozen om verder te gaan als Kraamverzorgende. Deze werkzaamheden heb ik dan ook ruim 14 jaar met veel plezier gedaan.

Nadat wij onze oude woning hadden verkocht en de nieuwe woning aan de Watersnip hebben gekocht (praktijk), ontstond voor mij de kans om mijn droom in vervulling te laten gaan.  In de woning aan de Watersnip is namelijk een praktijkruimte aanwezig waarin ik mijn eigen praktijk kan openen.

 

Yvonne kiest voor Pedicure

Voetsalon YvonneDirect na de koop van de nieuwe woning heb ik mij ingeschreven bij Pediroda voor de opleiding van Pedicure. Direct vanaf het eerste moment ben ik zeer enthousiast over de opleiding en de ervaringen die ik er op doe. Voor mij is het heel belangrijk dat ik mensen kan helpen met hun klachten en het sociale contact met mijn cliënten.