Menu +

Voetproblemen

Bij Pedicure praktijk Voetsalon Yvonne kunnen we u helpen met veel voorkomende voetproblemen. Als u moeite heeft met lopen of last van pijnlijke voeten, dan help ik u graag van uw klachten af. Heeft u bijvoorbeeld last van eelt, kloven, likdoorns of pijnlijke nagels neem dan contact op.

 

Behandeling

Als pedicure ben ik opgeleid (Pediroda) om de meest voorkomende problemen te vinden en te verhelpen. Een eerste afspraak zal deels bestaan uit het in kaart brengen van de voetproblemen om vast te kunnen stellen hoe ik u het beste kan behandelen. Bij lichtere problemen kan ik meestal in de eerste behandeling al een groot deel van het probleem oplossen. Voor zwaardere problemen is vaak iets meer tijd nodig. In ieder geval krijgt u advies hoe u de problemen zo veel mogelijk kan voorkomen. Problemen welke ik vaak tegenkom bij klanten zijn:

Behandeling voetproblemen

Voetsalon Yvonne

 

Veel mensen lopen onnodig lang rond met voetproblemen en geven ze niet de aandacht die ze verdienen. Door een goede dagelijkse verzorging en een periodieke behandeling bij een Pedicure praktijk kun je de meeste problemen goed verhelpen.

 

Naast het geven van de juiste behandelingen verkoop ik ook producten voor het verzorgen van de voeten. Uiteraard geef ik hierbij de nodige adviezen.