Menu +

Pedicure opleiding

Nadat ik de keuze heb gemaakt om Pedicure te worden, heb ik gezocht naar een geschikte Pedicure opleiding. Er zijn meerdere opties voor Pedicure opleidingen, maar mijn keuze is uiteindelijk gevallen op Pediroda in Almelo.

Pedicure opleiding gestart in januari 2017

In januari 2017 ben ik gestart met mijn Pedicure opleiding. De opleiding is verdeeld in praktijk en theorie. Inmiddels heb ik al mijn theorie examens en mijn praktijk examen afgerond. Naast de theorie en praktijk examens moet ik ook nog examen doen in het ondernemen. Dit examen is in het 1e kwartaal van 2018 gepland en verwacht ik mijn diploma ook te ontvangen.

Na toestemming van mijn docent ben ik op 1 september 2019 begonnen met Voetsalon Yvonne. Cliënten kunnen bij mij terecht voor diverse Pedicure behandelingen. Inmiddels hebben de nodige cliënten de weg naar Voetsalon Yvonne weten te vinden. Ook merk ik dat mond op mond reclame heel belangrijk is in mijn vak (veel cliënten adviseren mij aan bij familie en vrienden).

Na de Pedicure opleiding ga ik een vervolgstudie volgen (Medisch Pedicure) en een aantal cursussen (Gelnagels en nagelbeugels zetten). De komende jaren zal ik mij steeds meer specialiseren als Pedicure om mijn cliënten optimaal te kunnen behandelen.

Wat is Pediroda

Pedicure opleiding Pediroda

Pediroda is een officieel erkend opleider voor Pedicures. Bij het behalen van het diploma bij Pediroda ontvang je het branchediploma pedicure.

Pediroda heeft in de loop der jaren een grote expertise opgebouwd als het gaat om competentiegericht voetenonderwijs. Een groot deel van de Nederlandse pedicures zijn opgeleid door Pediroda en na deze Pedicure opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Naast de opleiding traint Pediroda haar studenten ook op gebied van ondernemersvaardigheden.

Meer informatie over Pediroda kunt u vinden op hun website: Website Pediroda

Wilt u meer informatie over mijn Pedicure opleiding of mijn praktijk in Rijssen, dan kunt u uiteraard hiervoor contact met mij opnemen of Voetsalon Yvonne volgen via Facebook.