Menu +

Eerste Pedicure behandelingen

We zijn nu ruim een maand onderweg en de eerste Pedicure behandelingen hebben plaats gevonden bij Voetsalon Yvonne.

Uit het sociale netwerk

Het was voor mij zeer fijn om te merken dat er veel mensen uit mijn sociale netwerk inmiddels de weg naar mijn praktijk hebben gevonden. Veel familieleden, vrienden en kennissen hebben hun eerste Pedicure behandelingen bij mij gehad en dit was voor mij een leuke ervaring.

Facebook actie

Op mijn Facebook pagina heb ik een actie gehouden waarmee mensen een gratis behandeling konden winnen bij mijn praktijk. Ik was echt verbaasd hoeveel mensen hierop reageerden en hoeveel mensen deze actie bereikt hebben (meer dan 15.000 mensen). Uiteindelijk heeft Rita Kleinlugtenbeld de actie gewonnen en heeft haar behandeling in mijn Pedicure praktijk gehad.

Mond op mond reclame na eerste Pedicure behandelingen

Naast de actie heb ik ook gemerkt dat het heel belangrijk is dat cliënten reclame voor je maken. Via de mond op mond reclame hebben er veel nieuwe cliënten de weg naar mijn Pedicure Praktijk gevonden. Dit voelt voor mij heel goed en is de beste waardering die je kunt krijgen voor je werk.

Behandeling kloven

Tijdens één van mijn eerste Pedicure behandelingen kreeg ik een cliënt met zeer hevige kloven. Ik vond het super dat ik deze cliënt goed kon helpen en ze heeft inmiddels ook al een vervolg afspraak gepland bij Voetsalon Yvonne.

Eerste pedicure behandeling